Nu när du har fått din nya hem företag blogg upp och leva på nätet vad är nästa sak du ska göra för att få saker rullande.Om du tänker blogga för att tjäna pengar INTE försöka annonsera något i inledningsskedet av din blogg utveckling, åtminstone inte ännu!Läs vidare för att se varför det är viktigt att fokusera på tillfredsställelsen av din blogg läsare först innan du försöker tjäna pengar på din blogg. Efter att ha analyserat massor av marknadsundersökningsinformation du har äntligen bestämt rätt nisch för ditt hem företag blogg. Du har valt webbhotell och valt ett domännamn. Du har även skrivit flera bloggposter i förväg så att du har gott om färskt innehåll att lägga upp. Din avsikt är att blogg för att tjäna pengar och du har precis postat din första av många bloggposter så din webbplats är nu ‘live’ på internet. Vart tar du vägen härifrån? De tidiga faserna av din blogg utveckling är avgörande för att avgöra hur snabbt du kommer att kunna bygga en lista över abonnenter och tjäna pengar. Nu när din blogg är live här är 5 saker du behöver göra för att påskynda tillväxten av ditt företag att tjäna en inkomst. 

Schemalägg ditt arbete

 Du kommer att behöva bestämma de uppgifter som måste slutföras på daglig, veckovis och månadsvis. Detta schema kommer att vara din ‘handlingsplan’ och bör innebära de aktiviteter som är nödvändiga för tillväxten av din blogg. Din inledande fokus kommer att ligga på marknadsföring din webbplats och försäkra att det presenteras för dina läsare på professionellt sätt. Tidiga arbetsuppgifter bör omfatta trafik generation, innehåll skapande, och nätverk ut inom blogging gemenskap av just din nisch. 

Skapa innehåll

 Detta är det dags för dig att göra ditt första intryck och börja locka din läsare bas. Ditt innehåll ska vara användbart och relevant för både bloggläsaren och bloggtemat. Post ofta i ett tidigt skede men som du ser din abonnent bas växa du kommer att vilja spendera tid både lyssna och svara på deras kommentarer. Uppmuntra deras interaktion genom att ställa frågor till dem eller för deras kommentarer på dina inlägg eller webbplatsdesign. 

Vänta med din marknadsföring

 I början din enda fokus kommer att tillfredsställa bloggen läsaren som besöker din webbplats. Genom att försöka sälja något för tidigt kommer bara att driva dina läsare bort. Bygga upp sin trohet först genom att leverera bra innehåll för dem att läsa. 

Länk utveckling

 Detta kommer att vara betydande del av din marknadsföringsstrategi. Genom att bygga länkar med andra bloggar och webbplatser som har högre ranking du kommer att öka din blogg högre i sökresultaten. Ömsesidiga länkar från andra webbplatser kommer också att skapa ett flöde av trafik till din blogg. Detta kan uppnås genom att lämna insiktsfulla och användbara kommentarer på andra bloggwebbplatser. Skicka in artiklar är ett annat sätt att utveckla länkar med högre ranking artikel inlämning webbplatser som kommer att länka tillbaka till din blogg efter din artikel är publicerad. 

Skölj och Upprepa

 Genom att fokusera bara på att generera trafik och skapa relevant kvalitetsinnehåll i de tidiga stadierna av din blogg kommer du att kunna etablera en solid läsare bas. Även om dessa åtgärder kan tyckas långsam att ge de resultat du vill ju längre du håller fast vid det desto snabbare din blogg kommer att växa. Ett hem företag blogg kan tjäna dig en bekväm levande förutsatt att du först har baserat det på korrekt marknadsundersökning information. När din webbplats har lanserats du är nu i bloggen utvecklingsstadier på din webbplats. Om du blogg för att tjäna pengar det är viktigt att först bygga en abonnent bas innan du försöker marknadsföra något till dina läsare. De 5 steg vi granskat ovan kommer att ge dig riktning under de tidiga stadierna av din webbplats. Dina avsikter kommer att vara att bygga en sund läsare bas. Med lite tålamod och lösa det finns ingen anledning du inte framgångsrikt kan växa din webbplats till en blogg som kommer att tjäna dig en betydande inkomst.