Blogg trafik är avgörande om du är i branschen för att tjäna pengar med din blogg. Om din blogg trafiken är låg, är chansen så är dina intäkter. Så hur ökar du din blogg trafik? Enkelt om du följer dessa grundläggande steg: 

Inlägg På Niche Realted Forum

 Vänligen inte spam. Sök efter de forum som kan läggas till den nisch som du vill främja. Studera noga hela det diskuterade ämnet och relatera det till de frågor som ställs under diskussionen. Diskussionen kan också svara på personliga frågor. Se till att i varje diskussion som gjorts, sätter du en liten resurs låda i slutet av den för att fungera som en länk till din blogg (inte alltid din hemsida). Många forum kommer att få dig singed om allt du gör är att främja affiliate-produkter, så gör det inte! Det är nödvändigt att sätta din bio i varje ände av dina inlägg med en relevant sökord länk tillbaka till din blogg. Inte fullfölja med några av de forum som inte tillåter utstationering av en resurs låda. 

Skriv ditt eget innehåll

 Du kan skicka en artikel eller webbinnehåll i många webbplatser. Vanligtvis är dessa platser gratis och om du är kontant tight, kan du passera din egen gjort webbinnehåll initialt. Skriva ditt eget webbinnehåll kommer att spara massor av kontanter, men kommer också att kosta dig mycket tid. Det finns frilansande författare som kommer att göra jobbet åt dig, men det finns något att säga om att ha en egen personligt skrivna innehåll. Därför är det klokt att göra din egen artikel. Den artikel som du kommer att skriva måste matcha den nisch av din blogg. Sätt kunskap som du känner till i varje skrifter, kan du diskutera tips, tricks, riktlinjer som du får från dina egna livserfarenheter. Detta kommer att uppmuntra din blogg trafik att ofta besöka din webbplats. 

Engagera dig i Link Exchanges

 Detta är det mest effektiva sättet att få trafik i din blogg. Detta är en noggrann studie av alla länkar som visas på sökmotorerna. Det är viktigt att säkra de webbplatser som är kopplade till dig att ha ämnen samma till din blogg. Blogg trafik genereras om samma ämne ses på rekommendation av den webbplats som du delar ditt ämne med. Det kommer att finnas en ökad chans att nå den högsta rangen med fördelen att länka med andra webbplats eller sökmotorer. Båda webbplatser utbyta länkar kommer att dra nytta av denna övning. Bli inte involverad med “länk gårdar”. 

Skapa ett nyhetsbrev

 Om du har regelbunden blogg trafik måste du utveckla ett nyhetsbrev för dina läsare. Ditt nyhetsbrev kan vara antingen på vecko- eller månadsbasis. Detta kan ibland verka för svårt för den nya bloggare, men detta är det dags att använda dem frilansande writters. Har dem skriva 5-10 artiklar på din nisch, och använda tose som ditt nyhetsbrev. Du bör bara lägga en liten resurser låda efter varje artikel. Den lilla rutan kommer att fungera som länken tillbaka till din blogg. Detta kommer säkert att öka din blogg trafik och återkommande besökare. Om dina kunder gillar det, kan de även rekommendera dig till sina vänner, släktingar och kollegor. 

Gå med i Trafikutbyten

 Detta är en annan form av utbyte länkar tillåter medlemmen att visa varandras blogginlägg genom att surfa. Genom att surfa till bloggen, du vinner poäng, ju mer du surfar desto mer poäng får du. Du får också en möjlighet att få krediter. Detta kommer inte att producera mycket blogg trafik men det kommer att erhålla namnen för dina besökare genom att använda squeeze sidor. Om du visar Google Adsense på din webbplats, var försiktig gå med trafik utbyten eftersom det kan bryta mot Googles TOS. Följ thes 5 steg och titta på din blogg trafik växa. Det kommer inte att ske över en natt, men det kommer att hända. Bo patient, stanna fokuserad och arbete harg att öka din blogg trafik.