Hej läsare, när du startar din bloggwebbplats så att du vill känna till verktyg som ofta är ett riktigt användbart verktyg för dig. Det är ett riktigt pålitligt och pålitligt verktyg. när du kommer till coachningskurser för att ta reda på hur du använder dessa verktyg. då kommer du att göra perfekta kurser för digital marknadsföring med detta verktyg. Detta är ofta ett grundläggande verktyg som du helt enkelt har kunskapen för att starta din bloggkarriär. Med hjälp av detta verktyg kan du analysera din webbplats perfekt. olika termer som används i digital marknadsföring. Om du vill vara expert på den digitala marknaden och så ofta kan du enkelt tjäna pengar utan investeringar. Du lär dig också allt online dessa dagar på Youtube. Olika kanaler finns tillgängliga på youtube för att visa dig om digital marknadsföring. Thistools hjälper dig att göra mer på SEO-sidan och kontrollera din webbplats perfekt och hitta ett trendigt nyckelord för dig. Och gör infografik enkelt för din artikel. Alla verktyg är gratis och tillgängliga på Internet. Det mesta av verktyget som Google erbjuder för att göra din webbplats bättre

Google Trends:

Google Trends är en webbplats från Google som analyserar populariteten för de bästa sökningarna i Google Search i olika regioner och språk. Med hjälp av den här webbplatsen kan du hitta diagram över nyckelord och även jämföra sökvolymen för olika sökordsfrågor över tiden. Google Trends är det mest populära verktyget för att hitta populära sökord på Google. Detta visar inget värde och konkurrens för ett visst nyckelord. Men det här nyckelordet hjälper till att hitta ett allt relaterat trendande sökord som hjälper dig att rangordna din sida # 1 på Google. Att analysera nyckelord är ett måste när man skriver innehåll till en blogg. Först måste du analysera din sökordstrend och sedan börja skriva på nyckelord. Detta kan hjälpa dig att rankas på Google och öka ditt engagemang.

Google Structure:

Google Structure är ett datatestverktyg som tillhandahålls av Google. Denna struktur låter dig lägga till schema på en webbplats. olika typer av systemet finns på SERP idag. som betyg, FAQ, HOWTO, omröstning, händelse, rikt schema, utdrag etc. för frågan, vi måste använda strukturerad data enligt google-utvecklarens webbplats eller så kan vi använda fler egenskaper hos schema.org förutom utvecklarens webbplats. Om ditt mål är att öka synligheten på sökresultatsidan genom rika resultat måste du använda Googles schema. Om du inte vet hur du använder google-strukturen på din webbplats, gå med i klasserna för digital marknadsföring för att lära dig detta.

Canva: Canva är ett förenklat grafiskt designverktyg som grundades 2012.

Vi kan skapa en grafik för att använda ett dra-och-släpp-format och ge tillgång till foton, vektorbilder, grafik och teckensnitt. Det är lättillgängligt för såväl icke-designers som proffs. Detta verktyg finns i både betalda och gratisversioner. Detta verktyg finns också i mobilappen. Där du kan komma åt resor var som helst och enkelt skapa grafik. Det finns många mallar för varje kategori och händelse. Du kan också designa visitkort och certifikat för ditt företag. Det är ett mycket enkelt verktyg att använda. Vem som helst kan skapa grafik med det här verktyget. Verktygen kan användas för både webb- och tryckmediedesign och grafik. Varje bloggare använder canvas för att skapa en bild för sin blogg.