Att locka trafik till en blogg eller en webbplats är tillräckligt utmanande. Så från första början, när du börjar se besökare kommer att läsa din blogg, vara säker på att de känner sig bekväma att stanna kvar. Här är sju viktiga ingredienser för att bygga en framgångsrik blogg med en lojal följande. 

Börja bygga din blogg’s Readership nu.

 Att locka trafik till en blogg eller en webbplats är tillräckligt utmanande. Så från första början, när du börjar se besökare kommer att läsa din blogg, vara säker på att de känner sig bekväma att stanna kvar. Och det finns ett antal sätt du kan hjälpa dem att göra just det. Här är sju viktiga ingredienser för att bygga en framgångsrik blogg med en lojal följande. 

1. Publicera regelbundet.

 Som dina läsare blir bekant med frekvensen av dina inlägg, kommer det att påverka deras besöksbeteende. Om dina läsare vet att du lägger upp färskt innehåll varje dag, kommer de förmodligen komma varje dag för att läsa den. Om de vet att du lägger upp på måndagar, onsdagar och fredagar, det är då de kommer. 

2. Stanna på Ämne Alltid.

 Håll dig till din nisch. Om din blogg inte har en nisch, ge det en. Läsare som blogg är som är inriktade på ett visst tema eller ämne. Om du inte har något tema och bara post om vad som helst, då läsarna är mindre benägna att bli passionerade om din blogg och kommer förmodligen att gå vidare till någon annanstans. 

3. Använd meningsfulla titlar i inlägg.

 Detta inte bara meddelar tydligt vad inlägget handlar om, men det kommer att hjälpa människor att navigera din blogg och även påverka din ranking med sökmotorer. 

4. Interagera med dina läsare.

 Tänk på din blogg som en konversation. Du postar. Läsare kommentar. Var aktiv och vara positiv när du interagerar och samtala med dina läsare. 

5. Markera dina bästa inlägg.

 Låt inte dina bästa inlägg gå vilse i ditt arkiv. Det är alltid en bra idé att länka till dina bästa inlägg från en ‘bästa inlägg’ kategori på huvudsidan. 

6. Ge bra navigering till populära sidor

 Om du hjälper människor att hitta de viktigaste sidorna inom din blogg, kommer deras besök att bli en mycket roligare upplevelse. 

7. Undvik Att inte posta för längre perioder.

 Om någon besöker din blogg och upptäcker att det senaste inlägget var för tre veckor sedan, kommer de förmodligen att bli besvikna. Om du inte lägger upp, kan folk ge dig fördelen av tvivel och komma tillbaka på ett par dagar för att kontrollera, men du bättre tror att de kommer att förlora intresset snabbt om du faller ur ditt vanliga schema och sluta posta. Där har du det. Sju små tips som kommer att göra stor skillnad för din bloggs läsekrets. Det är inte raketforskning. Det är bara att använda lite sunt förnuft när du lägger upp och interagerar med dina läsare.