Sedan nu alla kan blogga, är det dags att du överväga att tjäna pengar med det. Denna artikel kommer att dela med dig hur forskning, inrätta din blogg, optimera, tjäna pengar på din blogg och drivande trafik kan hjälpa dig att tjäna pengar med blogg.

Det finns hundratals om inte tusentals bloggar registreras dagligen. Men inte många människor har en stark uppfattning om hur man setup en blogg för att tjäna pengar med det. Även när du setup en pengar att göra blogg, pengar inte kommer omedelbart. 

När du är redo, nedan är några tips som hjälper dig att tjäna pengar med blogg.

1. Forskning

När du börjar något på nätet, måste du göra en forskning för att ha en uppfattning om vad ditt resultat kommer att bli. När du börjar din bloggverksamhet, kommer du vill forskning din nisch. Det enklaste sättet är att titta in i ditt intresse, tidskrifter och bästsäljande lista.

När du har din nisch, rekommenderas att du bygger din blogg på sub-nisch. Låt oss säga att din nisch är relation, kanske du kan blogga om man och hustru relation. Du kommer att vara mer fokus i ditt blogginlägg och du blogg kommer att verka mer professionell snarare än att publicera allt om relation.

2. Setup din blogg

Din blogg namn spelar det delar när det gäller att rangordna högt i sökmotor resultat sida (SERP). Så, se att din huvudsakliga sökord införlivas i din blogg namn.

För man och hustru förhållandet sub-nisch du just valt, guideforthemarried.com verkar berätta vad du erbjuder i din blogg.

3. Optimera din blogg

 Detta kommer då att bidra till att få din blogg som anges i SERP.

Optimera din blogg för sökmotorer kommer bara att få din blogg rankas högt i SERP. Ändå är dina läsare de verkliga människor som hjälper dig att tjäna pengar med blogg. De är den som klickar på din annons och köpa din affiliate produkt.

När tittarna ser att du tvingar in dina sökord i dina inlägg och fick det att låta onaturligt kommer de inte tillbaka till dig igen. När det händer, kommer du att misslyckas kapitalt i ditt bloggande företag.

4. Tjäna pengar på din blogg

När du är klar med att optimera din blogg, är det dags att du bygger några affiliate länk till ditt blogginlägg. Hitta din produkt från affiliate programnätverk och främja dem i din blogg.

När du letar efter din affiliate produkt, leta efter en som ger kod för banners också. Du kommer att vilja lägga några av dessa banners i din sidofältet så att din blogg ser mer intressant. 

5. Driv trafik

Hur mycket pengar du kan göra med blogg beror mycket på trafiken till din blogg. Så, ju fler människor läser din blogg och övertygad av dig, desto mer kan du tjäna. Vad du kan göra är att skicka in artiklar till olika artikel kataloger på nätet. När du har extra pengar att avvara, kan du alltid få en artikel inlämning tjänst för att göra jobbet åt dig. Om du har låg budget kan du leta efter de 10-15 bästa artikelkatalogerna och skicka in artiklarna själv.

Ett annat bra sätt att driva trafik till din blogg är att länka till andras blogg. Innan du kan länka till andra bloggare, kommer du vill kommentera deras inlägg. Dela konstruktiva kommentarer om vad de säger, kommer de gärna länka till dig. Då kommer du att kunna utnyttja på blogger befintlig trafik för att bygga din bloggverksamhet.