Dina bloggposter är brännpunkten för de flesta varje blogg läsare och används av dem för att avgöra om de kommer tillbaka.Eftersom nöjda läsare hjälper dig att öka din blogg trafik genom sina hänvisningar du vill vara säker på sina besök är njutbar.Titta inuti för att se de 3 regler du behöver följa varje gång du lägger upp på din webbplats för att säkerställa varje läsare lämnar din blogg nöjd. Din bloggposter bör upprätthålla en viss konsekvens med det övergripande temat för själva webbplatsen och detta är vad abonnenter förväntar sig. Temat din webbplats ‘antagna’ är av uppenbar vädjan till bloggen läsaren eller de skulle inte fortsätta att återvända. Deras tillfredsställelse eller brist på sådan återspeglas ofta när de lägger kommentarer som svar på eventuella ändringar eller nya inlägg på webbplatsen. Bloggen trafiken dina abonnenter representerar behövs inte bara för den hjälpsamma förslag de erbjuder men också för eventuella ytterligare blogg trafik deras hänvisningar kan generera. Det är därför kritiskt för hälsan hos din blogg för att hålla dina läsare glada och för att göra din webbplats så bekväm som möjligt för dem. Frågan är nu vad mer kan du göra för att upprätthålla komfort och tillfredsställelse av dina läsare? Här är 3 enkla regler du vill följa när du skickar till din blogg för att säkerställa bekvämlighet och tillfredsställelse läsare i syfte att behålla sin lojalitet. 

Tjäna ett syfte för läsarna

 ja jag vet att vi alla har hört det förut men om din information inte är användbart på något sätt varför skulle någon vilja läsa den? Dina poster kan förse läsaren med användbar information, insikt eller till och med humor men dina inlägg behöver innehålla innehåll bloggläsaren får något ur. Du vill att de ska återvända gör du inte? 

Plain Tala

 Skriv på ett sätt som ALLA kan förstå. Ett starkt ordförråd är en stor tillgång men om folk inte förstår vad du säger vad bra är det? Kom alltid ihåg att du försöker göra en punkt eller förmedla ett budskap så gör det inte svårare för läsaren genom att använda ord som de kanske inte känner igen. 

Layout

 Formatera ditt inlägg så att folk enkelt kan ‘scanna’ det för de punkter du försöker göra. När folk läser på nätet kan de vara som en hök som cirklar runt sitt byte, de gillar att skanna först innan de bestämmer sig för att “svepa” in för att läsa. De blogginlägg du lägger upp på din webbplats är fokus för bloggen läsaren och används för att avgöra om de kommer att fortsätta att återvända. Kvaliteten på innehållet i dessa poster är viktigt men andra faktorer bidra till att avgöra dina läsare tillfredsställelse också. Erkänner läsarnas förslag när de postar kommentarer är också till hjälp för att stärka sin lojalitet och din blogg trafik. Kombinera dessa ansträngningar och efter de 3 enkla regler för utstationering bloggposter som nämnts ovan kommer att bidra till att upprätthålla läsaren tillfredsställelse. På så både du och din blogg kan fortsätta att växa och tillgodose behoven hos de läsare som du bloggar för i första hand.